2036 entry daha
  • çok saydırılmış, bir katkı da benden.

    2015 yazında aldığım kitabı büyük bir kararlılıkla göndermeyip üstüne para iadesi gerçekleştirmemek için dört ayrı şikayet kaydı açan* ve beni o yetkiliden bu yetkiliye yönlendiren, haftalar sonra müşteri hizmetlerini günde dört kez arayıp önüme çıkan herkese göndermedikleri kitabın parasını tutarak kendilerine bir tür zorunlu bağış yaptırdıkları için bağırıp çağırdıktan sonra iademi eksik gerçekleştiren şirkettir.

    sorun elbette kitabın fiyatında değildir, gerekli iade 2 lira ya da 2.000 lira olabilirdi, sorun yapılan işteki aksaklıkta ve ciddiyetsizliktedir. mahallemizdeki bir işletme bizden para alıp karşılığında vereceği ürünü yan yatırıp çamura batırıp teslim etmese dolandırıcı deriz, büyük şirketler yapınca 'müşteri hizmetleri yavaş çalışıyor' diyoruz.

    geçtiğimiz günlerde odakitap'tan kargom eksik geldiği gerekçesiyle istediğim para iadesi, kargonun eksik geldiğine ilişkin hiçbir kanıt sunamamama* ve yalnızca arayıp 'ya kargom eksik gelmiş ama ne yapmak gerekir?' diye sormama karşın iki gün sonra kuruşu gerçekleştiğine göre, isteyince oluyor.

    sonuç: kendilerinden iki yıla yakındır asla alışveriş yapmıyorum.
1264 entry daha
hesabın var mı? giriş yap