374 entry daha
  • bruma'yı kadroya almayışı ile beni çok mutlu eden hoca.

    hocanın idmanlarını gs tv verdiği kadar izledim. belki 10 kere bruma'ya topu kaptırdığı anda pres yapmasını söyledi tudor. bruma çok sallamadı, yetenekli hızlı ve takım onun ayağına bakıyor ya bir nevi, bende bruma olsam bende çok sallamam. takımda yerini garanti görmek, ona çok muhtaç olunduğunu bilmek, karakteri oturmamış, genç bir topçunun başına gelebilecek en kötü şeylerden. ispanyollar bonservisini alsınlarda para gelsin diye beklediğimiz günleri kimse unutmasın. onlar da almadı zaten bildiğiniz gibi.

    sen tudorsun. gelmişsin ilk maçın. nedir abi en kolayı. geçen haftanın kadrosunu aynen sürersin sahaya. kazanamazsan zamana ihtiyacımız var dersin geçer. kimse de sana gık demez. kazanırsan ne ala, haftaya da derbi var içerde onu da kazandınmı hayat kebap.

    bruma'yı koşmuyor diye, senin istediğin sistem ve ciddiyetin oyuncuların kafasında belirsin diye kadroya almamak ancak rahatsız, riski miski umursamayan adamın yapacağı iş. şu anda takımın uzak ara en yeteneklisi ve bir sürü maçta puan almanı sağlamış tek adamı kadroya almayıp masaya lap diye koyan adama ben kurban olurum. fikri planı ve savunduğu doğruların peşine giden adama el arabası lazım taşımak için.

    bizi ite kaka gelen şampiyonluklar kesmez hacı. 32 yaşındayım kaç şampiyonluk gördüm hatırlamıyorum. bize camianın çocuklarını sikecek adam lazım. bize vasatları sikecek adam lazım. bize baskı yapmadığı zaman bu hoca beni siker dedirtecek hoca lazım. rahatsız lazım hacı rahatsız.

    takım çok yavşadı. penaltı olur saçma sapan itiraz eden yok, dirsek yer bizim takımdan biri, itiraz eden yok. ligin en önemli haftası kar kıyamet 40 bin kişi gelmiş iki tane yan toptan aynı golü yiyemezsin arkadaşım. 6 aydır aynı golü yiyoruz lan var mı böyle şey?

    rahatsızları, delileri, risk alan adamları sevin. vasatları sikin.
3895 entry daha
hesabın var mı? giriş yap