228 entry daha
  • dün gece internet üzerinden 14 adet ffp3 tipi toz maskesi satın alarak, ailemi ve yakın çevremdeki insanları etkilerinden korumaya çalışmama sebebiyet veren, i.melih gökçek tarafından başımıza musallat edilen yıkım faciasıdır. duyduğum andan itibaren 4km yarıçaplı bölgeye girmemeye gayret ettim,işimden evime giderken kullandığım güzergahı da değiştirdim. aracımda giderken kalorifer sistemini çalıştırmadığımı da belirteyim.

    bununla birlikte yaşananları duyan ancak önemsemeyen insanlar; duymayan insanlar; duyan önemseyen ancak elinden hiç bir şey gelmeyen, mecburen o bölgeden geçen/yaşayan insanlar yüzünden ben ne kadar önlem almaya çalışırsam çalışayım kanser olmak riski ile karşı karşıyayım. iş yerime gelip benden hizmet satın alan onlarca insan, zehirli maddeleri taşıyıp beni de zehirleyebilir. yani ankara'nın en büyük yüz karası, öyle bir bela sardı ki başımıza, kendimizi korumamız bile söz konusu değil.

    bu felaketin gerçekleşmesine sebebiyet veren, hesabını sormayan, olası sonuçları konusunda toplumu bilgilendirmeyen, gerçekleri saklayan her kim varsa; dileğim odur ki sebep oldukları ya da olacakları tüm acıların bin katını tecrübe ederler. olur da bundan 10-15 yıl sonra yakınlarım ya da ben bu sebeple akciğer kanserine yakalanırsak,sebep olanların canını yakmadan bu dünyadan gitmeyeceğim. ben öleceksem onlar da ölecek.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap