83 entry daha
  • eksi sozluk bir bok bilmeden elestirmen kesilen tipler yardimlasma ve dayanisma dernegi tarafindan begenilmemis trailere sahip thor filmi.

    alakasiz sarki demisler, led zeppelin'in immigrant song sarkisinin sozlerinden bir bolumu verelim:
    --- spoiler ---
    tanrıların çekici sürecek
    gemilerimizi yeni topraklara
    hordayla savaşmaya, şarkı söylemeye ve naralar atmaya,
    valhalla, geliyorum
    --- spoiler ---

    su sozleri okuduktan sonra sarki secimine sacma, alakasiz diyeni dovuyorlar.

    mjöllnir sacma sapan kiriliyor diyor; trailer bu arkadasim, nerden biliyorsun sacma sekilde kirildigini? hikayeyi karakterleri hemen tanidi da cekicin kirilmasini dayanaksiz buldu.

    cocuksu diyenler kesin 16-22 yas araligindaki cocuklar, ya da daha once hic marvel filmi izlememis insanlar. bu evrende adamin teki gamma isinlarina maruz kalip yesil, ofke sorunlari olan bir deve donusuyor. milisaniyeler icinde kul olmasi gerekiyordu cocuksu olmamasi icin.

    guardians of the galaxy cakmasi demisler, evren ayni evren (bkz: marvel cinematic universe) dunya sikici bir yer. evrenin cogu ileri teknoloji dunyasini renkli hayal etmis adamlar. ne yani sirf karakterler farkli diye guardians of the galaxy'de farkli thor'da farkli mi islesinler bu dunyalari? adam bekliyor ki ironman'deki gibi olsun her filmin her mekanin renk tonlamasi, karakterler takim elbiseyle dolassin falan.

    komedi unsurlari var diye elestirenler bile olmus lan, marvel filmleri furyasi basladi baslayali adamlar bunu yapiyorlar zaten, ki gayet de yakisiyor bence. ne oyle surekli karizmatik yapicaz diye sefil, perisan, surati bes karis karakterler izliyoruz. insan olduklarini unutuyorlar karakterlerin, insanevladi guler de, espri de yapar, oyunlar da oynar...

    gozunuzu seveyim trailerden elestiri sicmadan evvel biraz sebze agirlikli fitaminli seylerle beslenin. cok pis desteksizlik kokuyor elestirileriniz
442 entry daha
hesabın var mı? giriş yap