6 entry daha
  • sekiz saat önce aşağıdaki açıklamayı yapmış güzel insandır;

    "yorgun ve uykulu
    11 kişi gözaltında idik. esra özkan özakça,sultan özakça,veli saçılık,mehmet dersulu,oktay ince, ilhan,pinar,celil,meral gökoğlu,tahsin hoca ve alandan bir abi. hastaneden serbest bırakılacaktık. ama savcının sabaha kadar tutası tutmuş.4 gün gözaltı olabilir dedi polisler. "savcıya söyleyin. sadece sokakta oturduğumuz için bizi gözaltında tutacaksa ilaçlarımı da suyu şekeri de almayacağım yine" dedim. nezarette bekletildik. gece 24'te geldiler. uyuyordum. "acun hanım sizi hastaneye götüreceğiz" dediler." hastaneye gitmem" dedim. 15 dakika sonra "seni serbest bırakıyoruz savcı talimatıyla" dediler. şu an itibarıyla evdeyim. arkadaşlar içeride. sabah bırakılacaklarını söylediler.
    sabah 10.00'da semih ve nuriye savcılığa çıkacaklar. adliye önünde olacağız saat 09.00 dan itibaren. herkesi adliye önüne bekliyoruz.
    işini ekmeğini isteyen insanları silahlı güçleriyle tehdit ederek gözaltına alan ve insan haklarını hiçe sayan bu iktidar zihniyetini,polisinden savcısına, cumhurbaşkanından başbakanına kadar lanetliyorum. #bizkazanacağızbizkazanacağız"

    link

    bkz. 22 mayıs 2017 açlık grevi baskını
    bkz. 22 mayıs 2017 konur sokak olayları
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap