3 entry daha
  • yapanlar büyük ihtimalle küçük çocuklardır.

    çocuklarda acıma ve merhamet duygusu yoktur biliyorsunuz. bu duygular zamanla gelişir, doğuştan gelmez.

    o nedenle 3-5 yaşındaki bir çocuğun eline verdiğiniz yavru kedi eğer elini acıtırsa, rahatlıkla duvara fırlatabilir. yahut kediyle oynarken yakınlarda varsa su dolu kabın içine atıp çırpınmasını izleyerek oynayabilir. kuma gömüp çıkmasını izleyip eğlenebilir ve bunu kedi artık ölene kadar tekrar tekrar yapar. "bu da kuyruksuz kedi olsun" deyip kuyruğunu keserler vs vs...

    tüm bunlar, kendi çocukluğumdan mahallemizin diğer çocuklarının kedilere yaptıklarıyla ilgili hatırladığım şeyler. tabii, sonradan o çocuklar büyüdüler, kocaman yetişkinler oldular ve şu anda bırakın bir kediye zarar vermeyi, bunu yapan biri gördüklerinde tekme tokat dalacak kadar hayvan sevgisi ve merhametine sahipler.

    şu yaşımda bile parklarda bahçelerde kaç kez ellerinde yavru kedilerle oynayan çocuklardan o kedileri zorla alıp kurtarmışımdır. . . 1 haftalık, 10 günlük kedileri kutulara koyup kendilerince beslemeye çalışan ve açlıktan, yorgunluktan öldüren çocuklar var bir de.

    dolayısıyla, hayatın gerçeklerini bilelim. böylesi davranışları hep psikopat yetişkinler yapıyor sanmayalım... çoğu yavru kedinin ölüm nedeni kedilerle oynamayı seven sokakta, parklarda vs gördüğünüz küçük çocuklardır.
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap