6 entry daha
  • onur unlu'yle yaptigi roportajinda onur beye "sinemanizin derdi nedir" diye sorduktan sonra adam anlatmaya basladi: ben insanin dunyada olus nedenini arastiriyorum, bu konudaki fikirlerimi filmlerime yansitiyorum vs diye konusuyor. asli hanim pat diye iyi peki tamam gule gule deyip lafi adamin agzina tikti. onur bey bozuldu ama her zamanki efendiligiyle sineye cekti yine.

    ulan sokayim yapacaginiz ise afedersin. adama boyle kapsamli, derin bir soru soruyorsun, adam daha cumlesini bitiremeden lafi agzina tikip yolluyorsun. ya sorma boyle birseyi, ya da soruyorsan birak dogru duzgun konussun herif. orada senin sahsinda bizlerle hayat anlayisini, en onemli gordugu, deger verdigi seyleri paylasiyor adam. bu kadar mi degersizlestirilir, bu kadar mi asagilanir birisinin hayati, terbiyesiz kadin!

    yazik ki sanatcinin, sanatseverin halinden, derdinden anlamayan boyle tipler kultur sanat programi sunuculugu yapiyor, bu islerin medya ayagi boyle anlayissiz ve cahil insanlarla yurutuluyor. yaziklar olsun. egonuzu da alin gidin, kustah insanlar.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap