8 entry daha
  • (bkz: ensar vakfı) gibi ateizm temelli bir kurumda yasanan olaylarin tastikledigi iddia.

    ayrica islam alimleri yaradanin gizemlerini cozmek icin marsa koloni kurup, hastaliklari tedavi etmek icin calisma yaparken ateist bilim adamlarinin bir kizla ne zaman evlenebiliriz, kac yaşında cocugu sikerseniz sorun olmaz tartismalari bu sikimsonik savi dogru kiliyor malesef.

    mesaj geldi entari ile ilgili. yazar fikir üzerinden gitmiş ben olaylar üzerinden. o yüzden fikir sunamamışım. fikren etrafındaki çocukları sikmeyişinin tek nedeni allah korkusu olan adam ile, iyiliği sevap toplamak için yapmayan adamları kıyaslamayı bırakın.

    bir tanesi de diyor ki homoseksüellik falan.

    ben hiç bundan sonra erkek erkeğe seks yapmak caizdir bu kuranda yazıyor diyen homoseksüel görmedim. ama çoluk çocuğu sikmek hatta vakıflarda toplayıp sikmek için dini ayetlere temel dayandırmaya çalışan bir sürü alim var.

    hangisi daha ahlaksız? kendi kabuğunda cinsel hayatını yaşayan sessiz birey mi? yoksa çocuklara topluca tecavüz edip bunu ayetlere uyduran hatta bir kereden bir şey olmaz diyen müslümcükler mi?

    çürümüş fikirleriniz yok olmaya mahkum sevgili tatlı su müslümanları. gerçek islamın ne olduğunu tüm dünyaya gösteriyorsunuz yüz yıllardır. sadece siz de değil, gerçek hristiyanlar da orta çağ avrupasında sizin gibilerdi. siz de onların izinden gidiyorsunuz.

    dinsiz bilim insanlarının icatlarını kullanmayı bıraktığınız, teknolojileri ile ameliyat olmadığınız, kıtalar arası uçmadığınız zaman gelin argümanlarınızla.

    şunu bir anlayın önce, ateizmin temelinde bir felsefe bir düşünce yatmaz. ateistler sizin gibi "yha yaşıyoruz ama o kadar da boktan olamayız kesin bir sebebi vardır" arayışında değillerdir. onlar sadece yaşarlar ve ne gariptirki gözlemlediğiniz üzere ateistlerin ne katliam yaptıkları görülür ne de kafa kestikleri.

    kendi ideolojilerinizi felsefik kalıplara oturtup ideoloji ile herrr şeye pespembe bir anlam yüklemeye çalışmayan insanları bir tutmayın. aklınız almıyor saçmalıyorsunuz.

    ateizmin temelinde her hangi bir şeyin temeli olamaz zaten çünkü ateizm bir ideolojinin olmayışıdır ama pratikte deist insanlara kıyasla genelde daha ahlaklıdırlar. neden sizce?

    ben pratikte/tarihte hiç dinsizliği yayma savaşı diye bir şey hatırlamıyorum.

    kendi kabuğunuzun içinden kainatı anlamlandırmaya çalışıp herkesi sizin gibi kabukların arkasında saklanan korkak küçük böcekler olarak görmeyin.
462 entry daha
hesabın var mı? giriş yap