14 entry daha
  • konu zerre sikimde değil lakin burda fırat çakıroğlu gibi tipik ege ülkücüsünü ilahlaştıran, şehit diyen soytarıları bir güzel sikme isteği uyandırdı bu olay bende.

    ege'de okumuş olmasak yutturacaklar bize de yiğit diye. klasik ege ülkücüleri işte. stand taşlar dışarıdan abilerini çağırır kavga çıkartır falan. içlerinden birisi ölünce çat diye şehit oluvermiş. neymiş vatanı için mücadele etmiş. bak sen.

    senin ne haddine vatan kurtarmak dallama herif. memlekette seferberlik mi var da vasıfsız halinle bir şeylere yelteniyorsun? ülkenin bu işi görecek organları yok mu? var. işlerini mi yapmıyor? yaptıracak kişilere git şikayet et. hukuk devleti diye ağlarken gelmiş burada kendi hukunuzu yaratmaya kalkarsanız memlekette kaos olur. geçeceksin bir kere vatan için mücadele etti demeyi.

    şehitlik vasfının da iyice içini boşalttınız amk. insanları linç etmeye elinde sopa ve satırla giden bir grup hayvanın içinden biriler ölüyor şehit, yaralılara da utanmasalar gazi diyecekler. hee vatan kurtarmak. vatanın kurtulması mafya bozuntulu tiplere kaldıysa zaten yandık.

    gidin olay görüntülerini önce izleyin sonra gelin burada tartışın. siz de göreceksiniz ki ilahlaştırmaya çalıştığınız f.y.ç şehit değil bir adet niyazidir.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap