77 entry daha
  • ilk fragmanını gördüğüm zaman çok sağlam bir dizi geleceğini düşünmüştüm, hevesle bekledim naomi watts'ın da bunda etkisi tabii ki büyük, fakat kocaman bir hayal kırıklığı oldu.

    psikoloji ile alakalı şeyler her zaman ilgimi çeker. güzel tespitler, anlamlı, dolu dolu replikler, karakterler üzerinden her bölüm güzel çıkarımlar ve yorumlamalar bekledim. en azından o bölüm durumlara göre bir kaç cümlelik çıkarımlar sağlam cümleler bekledim. malum karakterimiz terapist, ama bu beklentilerimin hiçbiri karşılanmadığı gibi aynı zamanda dizi inanılmaz yavaştı. resmen yavaş akması için ellerinden geleni yapmışlar. naomi hatırına 6. bölüme kadar geldim belki düzelir bu süreçte diye. hiçbir şey düzelmedi tam tersi her şey daha da yavaşladı, ama işte 6'ya kadar gelmişken bari bitireyim dedim. şuan final bölümünü izliyorum, final(ya da sezon finalidir bilmiyorum. gerçi devam ettireceklerini hiç sanmıyorum) bölümü dahi akmıyor. doğal olarak artık sinirlenip kendimi burada buldum.

    sonuç olarak, çok vurucu olabilecek bir konuyu heba ettiklerini düşünüyorum. neyse, başladım evet ilk bölüm pek isteneni vermiyor biraz daha izleyeyim düzelir diye düşünüyorsanız zamanınıza yazık, gerek yok başka bir şeyler izleyin derim.

    --- spoiler ---

    bu repliğin hakkını vereyim;

    "bence ne hissetmen gerektiğine odaklanırsan hissettiğin şeyin ne olduğunu bilemiyorsun."

    --- spoiler ---
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap