249 entry daha
  • gordugum en mal alien ve bilimkurgu filmi.

    --- spoiler ---

    sen git, hic bir fikrin olmayan, daha once kesfedilmemis, senin dunyana cok yakin ozelliklerde bir gezegen bul, elinde bir android olsun, ve onu tek basina o dunyaya gonderip, insanlarin virus, yabanci organizmaya ve diger seylere kapilma olasigini elemeyi dusunme, bu protokollerinde olmasin ve sikini tassagini yaya yaya hayatinda hic bir fikrin olmayan, hic calismadigin bir gezegene hazmat elbise bile giymeyen bir grup dallamayi yolla, onlarda boyle yemek olsunlar.

    bunu yazanin beyin kivrimlarini sikeyim, kendi dunyamin lablarinda bile elli bin tane koruma onlemi alan insanlik, oraya yarrak gibi itsin, at sikine oturup geri donsun, mustehak.

    kaptan o kadar gerizekali ki, yaratik ile konusmaya ve iletisim kurmaya calisan david denilen androidi oldugu yerde kevgire cevirmesi gerekirken hala "burada neler oluyor dostum" ayagina yatsin. kardesim senin elemanlarindan birinin olumune goz yumuyorsa direk indir, kimseye hesap vermek zorunda degilsin siktimin robotu icin, sonra bakarsin databankina otuna bokuna.

    koskoca gemiyi ve icindeki 2000 insani asagida bulunan 5 kisi icin riske atan tennessee denilen gerizekaliya ne demeli ? madem elinde baska gemi var, sallandir asagiya, onun uzerinden ana gemiye uplink yap, lan simdi bile siktimin 60'li yillarinin telsiz teknolojisini kullanarak role yapiyoruz, sene olmus ikibin bilmem kac, hala asagi indir, asagi indir, indirdim amk, gel sivazla.

    bir film bu kadar beklenir ve bu kadar mi kotu cikar, hayal kirikligi olur, inanmak mumkun degil.

    kamp alani bile kurmaktan aciz bir suru silahli gerizekaliyi iki tane sik kadar yaratigin oldurmesine sasmamak lazim.

    bunun senaryosunu yazanin ta amk ben.

    edit: dun sinirden tam yazamamisim, indiniz hadi mal gibi, adamlar buradan bisi gecmis bak taa tepeye kadar dusmus hede hodo yapiyorlar, ama filmin ortasinda david uzaylilarin ustune gemiden veriyor zehiri veriyor zehiri, abi kim nasil dustu o zaman o dagin tepesine ? ne bok yemeye dustu ? kiz ile david ayni gemideydi, kizi gordun, peki david nasil heriflere soykirim yapti ? kafanizi sikim sizin, senaryo nerden tutsan elinde kaliyor, bak hala sinirim gecmedi...

    --- spoiler ---
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap