• paramızla aşağılandığımız rezalettir. dün akşam sueno hotel side'de sibel can konserine katıldık. öndeki iki sırayı protokole ayırıyorlar, bant çekiliyor oraya, amfi tiyatronun geri kalanına da insanlar öğle saatinden itibaren masalara havlu bağlıyorlar. yarım saatte bir toplansa da bıkmadan bağlayanlar, kavurucu sıcakta akşama kadar nöbetleşe oturanlar bile var. eşim ve iki çocuğumla konser saatine 15 dk kala gittik, en arka sıralardaydık. 1 saat kadar sonra turistlerin ilgisini çekmeyince boşalan yerlere oturduk. 2. sıradaydık. masada 2 aileyiz ve bir sandalyemiz eksikti. önde oturan sonradan güvenlik şefinden patronun eşi ve kızı olduğunu öğrendiğimiz insanlara eşim nazikçe sandalyeyi alıp alamayacağını sordu. kadının tepkisi çok acayipti, bir böcekle muhatap olmuşçasına bakmadan bir hayır işareti. eşim yerine (beton zeminde oturuyordu) geçti ve hemen güvenlik şefi koşup kadına sandalyeyi oradan alıp alamayacağını sordu, boş olursa rahatsızlık veren olur diye. kadın aynı kraliçe edasıyla bu kez al anlamında onu da bir güzel aşağıladı. ve o müşteriye layık görülmeyen kıçı kırık sandalye boş şekilde sahnenin en önüne kaldırıldı. dahası, aynı otel güvenliği eşimin yanına gelip eğilip, o kişilerin patronun eşi ve kızı olduğunu söyleyerek rahatsız etmememiz istendi. ben de bunu tripadvisor vs her ortamda yazacağımı söyleyince aldığım cevap gözlerinden ateş saçarak "farketmez, sonuçta patronun bir ailesi var" ???? ( işe alımlarda iq testinin gerekliliği... biz ailesi olmasın mı dedik ulan?)

    şikayetimi yazılı olarak da bugün ilettim. bir daha asla ayak basmayacağım, müşteriye zerre kadar saygısı olmayan bu otel de bizim için 5. sınıf bir oteldir artık. iki küçük çocuğum olduğu için (lunapark, eğlenceli aktiviteler vs) tercih ettiğim, tatil için geldiğim bu otelde cahil cühela takımı ile (yaşlı hanımlar da dahil) muhatap olmak durumunda kaldım. eyyy müşterisine bir sandalyeyi bile çok gören otel yönetimi, biz pis fakirlerden 5 kuruş alamazsın artık, eşin kızın ve sibel can ( ki zaten şarkılarını bile bilmem, dinlemem, bizde eşeklik ki gidiyoruz oraya ünlü diye merak işte) ile kendin çalıp kendin oynaman dileğiyle... umarım insanımız bir otel konserinde bile uygulanan bu "bazı insanlar daha eşittir" uygulamasına isyan edip tercihlerini ona göre yaparlar.

    edit: mal diyen seviyesize aynen iade edip üstüne sifonu çekiyorum. okuduğunu anlama dersi al, sibel can için gittiğimi yazmadım. tatil için ordaydık, tercih sebeplerimi de belirttim. izleyemediğim için üzüldüğüm fikrini de bi tarafından atmış olmalısın.

    edit2: imla

    edit: peki. 2. entry için bilal'e anlatır gibi, sibel can için gitmedim ama rezalet sibel can konserinde yaşandı. aşırı rammstein bünyede böyle idrak yolları enfeksiyonu yapıyor demek ki...
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap