39 entry daha
  • 30 yaşındayım, trabzonsporluyum. öncelikle kendime sabır diliyorum.

    hayatımın hiçbir döneminde galatasaray ve fenerbahçe'nin bu kadar acizleştiğini, zavallılaştığını, yüz küsür yıllık camialarını rezil ettiğini, üstelik kepazeliklerinin farkında olamayacak kadar akıl tutulması yaşadığını, zaten hacıosmanoğlu'ndan beri takip etmemeye çalıştığım futboldan midemi bulandırdıklarını hatırlamıyorum. birkaç gündür yapılanların adı taraftarlık, fanatiklik vs. değil düpedüz tacizdir, şeref ve haysiyet yoksunluğudur; ağzımı bozacağım ama göt korkusudur.

    sanırım ben de artık altınordu'yu tutuyorum. bordoyu biraz aç, maviyi koyulaştır; benim için çok zor olmayacak. akıl ve mantık ölçüsünde düşünceleri olan taraftarları tenzih ederek, şu olayda vatan, millet, sakarya iki yüzlülüğüne başvuran zavallı bireyleri de; hayatlarında eksik olan tüm başarıları, içi çürümüş hayatlarında kendilerini birazcık olsun iyi hissedebilmek için uyuşturucu niyetine bir takım taraftarlığı üst kimliği edinerek telafi edebilecekleri sanrısıyla yalnız bırakmak gerekiyor. bu kadar sürü kimliğiyle hareket etmeyi kurtlar falan beceremez. ancak afrika vahşi köpeklerinin ilkel, sosyal zekalarıyla gerçekleşebilecek bir rahatsızlık bu.

    siyasi görüşlerinden hoşlanmasam da, milliyetçilerin çok kullandığı ve bu duruma cuk oturan bir söz var. arkasından yüz köpeği havlatmayan kurt, kurt değildir diye. birazcık gurur, birazcık haysiyet lütfen. siz bize arsenal'le 120 dakika, hagi kırmızı kart görmesine rağmen kafa kafaya oynayan galatasaray'ı; zico zamanında harika işler başaran fenerbahçe'yi geri vermeye kasın. beşiktaş'ı aşağı çekip, sırtına bastığınızda yükselmiyorsunuz. rezil oluyorsunuz.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap