73 entry daha
  • beningo, psikopat değildi.. elinde "onun" saç tokasıyla, hayali bir aşkı yaşadı belki, birçok çiftten daha iyi anlaştıklarını söylerken bahsettiği komadaki bir kadın bile olsa yanılmıyordu aslında.. marco, takıntılı bir aşık değildi.. aradan on yıl geçmiş olsa da dünyadaki en zalimce şeyin insanın aşkından koparılması olduğunu söylüyor, unutmaya çalışsa da sevmeye devam ediyordu.. lydia, kusursuz bir aşk peşinde değildi. şüphenin körüklediği tutkuların peşinde, döngülerden mamül bir seyirdi onun izlediği..

    elimde yarı dolu eski bir çakmak.. bir film değilim, bir filmin sahibi değilim. bu yüzden kendimi çok yönlü sunumlarla sergileyemem. psikopat olmadığımı biliyorum, takıntılı bir aşık da değilim, kusursuzun peşinde de.. ama kanıtlayamam. milyon tane hayal arkadaşın içinden, gerçek olan bir tanesini eski bir çakmakla bağlıyorken ömrüme, hable con ella ile her karşılaşmamda, elimde "onun" çakmağıyla sıkıca tutunuyorum deli olmayışımın tek kanıtına.

    hable con ella, tutkusunu yalnızca kendini inciterek susturanların.. komalarda hayat, uzaklarda gerçeklik arayanların.. ya da sadece benim..
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap