30 entry daha
  • kanal tedavisine bas hekimin basladigi dis hastanesinde daha sonra baska bir doktor isleme devam etti, 2. ve 3. seansta bu doktor bir bucuk saatten 3 saat olmak uzere 2 seansa hem cenemi hem disetimi hemde psikolojimi yerle bir etti. 4. seansta tekrar bas hekim gelerek belli ki duzgun yapilmayan gecici dolguyu zorlanarak cikarttiktan sonra yapilan kanal dolgusunu da duzeltip kanali doldurdu. simdi bu elini siktigiminin doktoru 5 yil okuduktan sonra igne yapmayi bilmiyorsa bu egitimin sucu mudur?

    gelelim isin boktan kismina, bana islem yapan doktoru arastirdim, sonucta kendileri seyh zaim tarzi bir universiteden mezunlar, yeni mezun olmus. twitter adresinde arka planda spor araba resmi var, simdi bu vizyonsuz pezevenk hangi sartlar altinda doktor olabilir? ulan adamin tipla tek alakasi twitter da paylastigi bilmemneloji sinavindan bute kalmak konulu sener sen in oldugu bir caps, onun disinda futbol ve spor araba ekseninde donuyor, lan ben bu adamdan daha fazla youtube'ta tipla ilgili sey izleyip arastirmadiysam neyim, bakin ogrendim demiyorum, arastirdim diyorum, tabii bu pezevengin bilgisi benden fazla olacaktir, fakat bu adam kucuklugunde doktor olma hayali kurmuyordu, lan nasil capsiz insanlar bu ve bunun gibi yeni mezunlara soyluyorum, insan organini ve insanla oynabildiginiz , bu kadar zevkli bir mesleginiz var, en dokunulmaz incelenemez yaratik insani inceleyip cozumlemeye calisiyorsunuz. boyle bir meslekte nasil isteginiz, ilginiz, odaginiz olmaz...

    edit: tip okuyan doktorlar ile dis hekimligi okuyan doktorlarin farkini bilmeden anlattigim bu hikayede bulunan doktorlar tip mezunu degil dis hekimligi mezunu olup, saniyorum ki doktor olmuyorlar... cahilligimi maruz gorunuz, devilred e tesekkurler.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap