69 entry daha
  • 3 haftadır kimse bir şey yazmamış ama başında bulunduğu takım son 2 haftada 6 puan aldı. liderin 3 puan gerisinde. biri içeride bile olsa trabzonspor'dan geldi. video hakem uygulaması olsaydı bu takım fenerbahçe maçından da 3 puan çıkartabilirdi; 2 puanı kaybetti.

    hala aksayan bir şeyler var bu takımda. zaten her geçen maç üzerine eklendiğine tanık oluyoruz. sezonun başında eleştirmenin ötesinde istifasını istemek/beklemek alabildiğine anlamsız. şu ana kadar geçmişinden gelen ve fikirlerimizi olumsuz etkileyecek bir durum yok. insanlar deneyimsiz diyor ama bu adam belli ki staja gelmemiş. konuşmak için hala çok erken, şimdilik göztepe taraftarları olarak bu zamanların tadını çıkarmamız gerekiyor. endişelenecek bir durum yok, her şey yolunda ve kontrol altında. sezonu +100 gol atıp 102 puanla bitirsek dahi eleştirebilecek tiynette insanlar olabilir; bu ruh emicilere prim vermeyelim.

    bol şansı olsun göztepe ile. mümkünse başarılı olsun ve uzun yıllar kendisiyle çalışalım. hem kusra bakmasın ama göztepe'den daha düzenli bir kulübü nereden bulacak kendisi?
272 entry daha
hesabın var mı? giriş yap