• ziraat bankası'ndan 60 milyon dolar kredi çekilirken, buna karşılık 89,2 milyon dolar + 400 milyon lira (bugünkü kurla 112 milyon dolar) değerinde gayrimenkul ipoteği olmak üzere, toplamda 200 milyon dolarlık ipotek verildiğine dair yapılan açıklamadır. 60 milyon dolarlık krediye karşılık bildiğin kulübü vermişler... yeni gelecek yönetim yayın geliri ve loca geliri kullanamayacak, ayrıca fenerbahçe üzerinden kredi kartı alanlardan gelen gelirler de yok. bir de 400 milyon liralık gayrimenkul ipotek edilmiş. bunlara hangileri dahil belli değil. stadın haklarını, salonu, dereağzı'nın haklarını satsalar kimse bilmeyecek.

    --- spoiler ---

    https://www.kap.org.tr/tr/bildirim/631969

    t.c. ziraat bankası a.ş. ile yapılan 60 milyon abd dolarındaki kredinin teminatları olarak; toplam 71,7 milyon abd doları tutarında yayın geliri ve loca geliri temliği, fenerbahçe spor ürünleri sanayi ve ticaret a.ş.'nin iki bankadan pos tahsilatları rehni (kredi vade sonu olan 2023 haziran ayına kadar toplam 17,5 milyon abd doları olması öngörülmektedir.) ve fenerbahçe spor kulübü tarafından 400 milyon türk lirası tutarında gayrimenkul ipoteği verilmiştir.

    yatırımcılarımızın bilgisine sunarız

    --- spoiler ---

    6-7 ay sonra, mayıs 2018'de seçim yapılacakken, bu süreçte 60 milyon dolar kredi çekilmesi ve buna karşılık neredeyse kulübün tamamının ipotek olarak verilmesi... olay leş gibi kokuyor, leş.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap