1051 entry daha
  • ren nehri kenarinda bulunan evi temizledim, süpürgenin torbasi dolmus, cok iyi cekmiyo.. egildim halinin ustundeki sac yumaklarini ellerimle top top yapip haliyi temizlemeye calistim.. kadikoy sali pazarindan yaklasik 17 senelik olan taytimin ustu, tahmin edebileceginiz gibi kil yumagi oldu.. sac bas bi yanda..

    aksama firinda patlican yapicam, ustune bi haftalik kalmis peyniri filan dokup firina vericem ki o peyniri atmayayim..

    ertesi gün, avrupanin ve amerikanin sayili isimlerinin katildigi bi prenatal kongresi var.. manitayla oraya gidicez.. elbiseyi yikattim, ütülettim.. beni yarina feysbukta gorucek olanlar sanicak ki, ben muhim doktor, prof.larla cirit atip, yakisikli manitamla villamda oturuyorum..

    hakikaten bi villada oturuyorum ve hakikaten doktorum.. ama zamaninda beni elleriyle buyutmus hamide teyzenin (kendisi ilkokul mezunu ve gordugum en serefli insandir) eline su dokemem.. ne temizlik ne kadinlik ne hayat basarisi olarak..

    simdilerde ensest unlu mu dersin, metreslik yapa yapa milyon dolar kazanmis hayat kadinlari mi dersin, cocugunun arkadasini hamile birakan kart tv sovmeni mi dersin.. ne pislik varsa ortaya dokuluyo..

    ve inanin, o kadar tanidik geliyo ki, o kadar sasirmiyorum ki.. o kadar insan dunyasiyla icli disli oldum ki, hic bi seye sasirmiyorum.. benim sasirdigim tek nokta su, bu kadinin ne oldugunu taa ne zamandan biliyoduk, seks kasedi cikmadan once, firat türkusunde iboyla ayilip bayilirken, daha biliyoduk sohrete giden yolun, neresinden gectigini.. ama kabul ettik.. binlercesini kabul ettik.. ve bu kadin benden 100 kat zengin.. bunun gibi en az binlercesi var medyada.. futbolcu karisi mi istersin, eskort / mankenler mi..

    neye icim acio biliyo musunuz? hadi ben oyle boyle yirttim.. yasadigim binlerce zorluga ragmen kendimi, ailemi, gelecekteki cocuklarimi garantiye aldim.. peki ya kaybolup giden binlerce hayat?

    maden iscileri mesela olen, hakki yenen milyonlarlca ogrenci, kocasindan dayak yiyip olen cilekes kadinlar? lalelinin sokaklarinda insanligi sorgulatacak muameleye maruz kalan kader yorgunlari?

    bu kadinin yaptigini adli sanli yapip, bu kadinin milyonda biri parasi saygisi olmayan hayat kadinlari?

    gülben ergen.. seni hic sevmedim, o yapmacik gulusunu, sozum ona co kderin laflarni, erkekine "hikmetim" diyerek, bizim okuz furby kilikli turk erkeginin egosuna oynayan o sinsi kadinsi yanini, seninle takilan gobekli killi "is adamlarini" hic birini sevmedim.. bi gün thy ile ucarken, eski esini gordum dans grubuyla.. uzun boylu bi kizla yiyisiyodu, ian hic uzulmedim.. kendi icimde paradoks belki bu dedigim ama inan uzulmedim..

    sana olan nefretim, senin etrafindaki herkeste standart olan kasarlik veya hayasizlik oturu degil.. senin gibilerin siktigimin türkiyesinde yirtarken, senin haberlerini okuyanlarin bok gibi yasamasindan mutevellit..

    patlican almaya gidiyorum ben.. selametle kalin..
675 entry daha
hesabın var mı? giriş yap