12 entry daha
  • kuruluş aşamasında olan bir partinin kurucularından birinin(ümit özdağ) yeni kurulacak parti ile ilgili söyleşisinde program boyunca yönlendirici ve çamur atma hedefli tuzak soruları işe yaramayınca ümit özdağ'ı rahmetli babası üstünden vurmaya çalışmıştır. işe yaramaması bir yana, kendini rezil etmiştir. o sorunun soruluş şekli bile bu insanla muhabbeti kesmeye yeter, bu lafı edenle oturup iki cümle muhabbet edilmez. özel hayatta tanıdığım biri olsaydı şu davranışının ardından muhabbeti kesmiş olurdum. kimi davranışlar vardır ki bir tek kişiye karşı işlediğiniz bir fiil olmaktan çıkar, kişiliğinizle ilgili gayet sağlam bilgiler de verir.

    şahsen ben habertürk'teki bu programda kendisinin gazetecilik başarısı diye nitelenebilecek bir sorusunu görmedim. klasik akp propoganda makinasının çarklarından geçmiş hazır sorular eline verilmiş gibi bir intiba bıraktı bende.

    kendisinin mimikleri, el kol hareketleri, konuşma şekli gözönüne alınırsa otopark mafyası olarak daha iyi bir kariyer fırsatı olduğunu düşünüyorum. utanmasa levyeyle dalacaktı.
2452 entry daha
hesabın var mı? giriş yap