4712 entry daha
  • dünya kupası etkinliği devam eden ve yine efsane maçlara sahne olan oyun. faker her sene sezon boyunca eleştiriliyor. bitti artık deniliyor. dünya kupası başladığı anda herkesin dilinde yine o eski şarkı..

    --- spoiler ---

    faker what was that?!?!?
    --- spoiler ---

    onun dışında ryze yine dünya kupasının değişilmezi. chogath metası kırıldı trundle geri döndü. uzi senpai gençlere bedavaya ders veriyor. gruptan çıkmak garanti olursa eski günlerin hatrına bide vayne oynarsa tadından yenmez.

    --- spoiler ---

    gelelim fenerbahçeye. zaten worlds takımlarıyla aramızda seviye farkı olduğu bilindik bir gerçekti. keşke oyunu izlemek yerine oynamayı deneseler. hata yapıp rezil oluruz diye korkuyorlar farkındayım ama böyle ne bir şey öğrenebiliriz ne de iz bırakabiliriz. cesur oynayıp diş göstermek varken belli bir dakikaya kadar idare edip yenilgiyi kabullenmek hiç zevk vermiyor. hazır taslak taktiklerle oyunun bitmesini beklemek yerine rakibi bozmaya çalışsak, oyunu biz oynamaya çalışsak daha iyi olmaz mı? bu oyun tarzımız barcelonaya karşı kapanmaya benziyor. o golü atacak işte adamlar. kaybedecek ne var? daha cesur davranmalı, tek ayak üzerinde yakalamaya, kontra kovalamaya, tahmin edilemez olmaya çalışmamız lazım diye düşünüyorum. işe yarar demiyorum fakat worlds izlemeye değil lol oynamaya geldiysek biraz kan döksek fena olmaz.
    --- spoiler ---
3094 entry daha
hesabın var mı? giriş yap