5 entry daha
  • lady gaga’nın joanne albümünün çıkış süreci ve sonrasında yaşadıklarının kısmen anlatıldığı lady gaga belgeseli.

    öncelikle gerçek adının stefani olduğunu yeni öğrendiğim için çok utandım kendimden. hiç mi merak etmemişim acaba yoksa unuttum mu emin olamadım.

    daha bir rock yıldızı havasında daha sert bir kadın izlemeyi beklerken, bu kadar duygusal ve bu kadar ağlayan bir kadın görmek biraz şaşırttı beni. aslında nerdeyse her sahnede ağlayan bir gaga izledim galiba. tamam şöhretin zorluklarını anlatmış ama bu biraz lady gaga’nın dramı gibiydi sanki. “gündüzleri yanımda hep birileri var ama geceleri çok yalnızım” diyebilecek kadar ilgi bağımlısı olmuş bir kadın. başardığı her büyük şeyden sonra hayatındaki erkekleri kaybettiğini söylemesi, yaşadığı şiddetli ağrılar, kramplar, tiroid hastası olması, sürekli ağlaması, sürekli sigara içmesi biraz dram tadındaydı cidden ama itici de gelmedi açıkcası.

    beni rahatsız eden tek bir şey oldu, o da büyükannesine, 17 yaşında lupus hastalığından ölen halası için yazdığı joanne’i ilk kez dinletmesi ve böyle özel bir anı kameraların önünde yapmış olması. yanlış düşünüyor da olabilirim, yani gerçekten kalıcı bir an olması için de bu şekilde yapılmış olabilir ki gayet de başarılı çekilmiş bir bölümdü hatta beni de neredeyse ağlatıyordu ama yine de rahatsız etti işte.

    genel olarak bana o kadar doğal geldi ki, aynı ortamda olsam saatlerce geyik yapıp, muhabbet edebileceğim biriymiş gibi bir his oluştu bende. çok yakın bir arkadaşıma aşırı benzemesiyle de alakalı bir durum büyük ihtimalle. sonuç olarak benim gözümde kendisi artık “manyak” değil, “ayy canım yaa çok tatlı” kıvamındadır. inşallah uyuşturucudan falan ölmez mutlu olur, biz de bad romance gibi birkaç şarkı daha dinleyebiliriz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap