6 entry daha
  • performanslar genel olarak çok iyiydi. hiç kimse bir selda bağcan değildi ama olmaya çalışma gayretlerini de ayakta alkışlıyorum. kendimce problem gördüğüm problemlere gelecek olursak:

    abi adı üstünde amfi. oturarak güzelce izle konseri. ha hareketli bir parça çalınır ay, ben ayağa kalkmadan duramıyorum dersin kalkarsın. herkes ayakta olur o sırada zaten. fakat cem adrian (ve diğer slow konserler) konserinde bir tek hareketli parça bile yokken ayağa kalkıp flaş yakma, çakmak sallama, olduğunuz yerde sadece sağa sola salınma sevdanızı da anlayamıyorum.

    ikinci problemse festivalin çok çok çok çok kalabalık olması. alanın kapasitesi belli bir de üstüne binlerce bilet satmak niye? zaten günübirlikçi sayısı aldı başını gitti. burun buruna izledik konserleri eyvallah.

    üç: liseliler. ah liseliler. hayır biz de mi böyleydik o zamanlarda diye düşünüyorum. yok yahu o kadar da değildik cevabını veriyorum kendime. bu ne terbiyesizlik, ne kendini bilmezlik pes. athena konseri boyunca arkamda durmadan konuşan, çevrelerindeki insanların taklidini yaparak gülüşen, sanki gece hiç bitmeyecek de evlerine gitmeyeceklermişçesine zil zurna sarhoş olan 2000liler... 18 yaş sınırı olsun demek de istemiyorum ama bi yolunu da düşünün lütfen sevgili yetkililer.

    tuvalet sorunu zaten bildiğiniz gibi..

    tüm bunlara rağmen unutamayacağım festivallere bir yenisi daha eklendi. umuyorum ki çok daha güzel organizasyonlar yapılacak, orada güzel insanlar olacak.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap