5 entry daha
  • pink'in beş yıl aradan sonra yayınladığı yedinci stüdyo albümü.

    albüm genel anlamda iyi. biraz adele biraz emelie sande karışımı bir albüm olmuş. pink birçok ünlü prodüktörle çalışsa da bütün şarkılarda imzası var.

    10 üzerinden oylamak gerekirse;

    1. beautiful trauma (7/10): şarkının alt yapısı buram buram jack antonoff korkuyor. açılış şarkısı olarak oldukça isabetli bir seçim.

    2. revenge (4/10): benim için albümün en büyük hayal kırıklığı. bir başkası olsa bu şarkıya 6 ya da 7 verebilirdi. ancak benim eminem ve pink'ten beklentim çok farklıydı. her şeyden önce eminem, max martin ve shellback ile çalışacak son şarkıcı ki martin'in bu derece piyasaya yayılması biraz sinir bozucu. eminem ve martin şarkı yapınca ortaya bu "tatlı" pop şarkısı çıkmış. özellikle de şarkının adının revenge olduğunu öğrenince daha sert ve karanlık bir şey olur diye düşünmüştüm, eminem'in snoop dogg'a dönüşeceğini nereden bileyim?

    3. whatever you want (8/10): açık ara farkla albümün en iyi şarkısı. hem vokal hem söz olarak albümdeki diğer şarkılardan birkaç adım önde. bir üst şarkıda batıran martin ve shellback burada kendilerini göstermişler.

    4. what about us (7/10)

    5. but we lost it (6/10): adele'in favori prodüktörlerinden greg kurstin'in de katkısı olan bu çalışma, pink'in gerçekten adele'in tarzına en fazla yaklaştığı şarkı.

    6. barbies (5/10): julia michaels'in elinin değdiği belli olsa da albümün genelinde çok da ön plana çıkacak bir şarkı değil.

    7. where we go (6/10): ballad türündeki beşinci ve mid tempo olan altıncı şarkıdan sonra biraz hareket kazanıyor ve uptempo'ya geri dönüyoruz. üstelik greg kurstin imzalı.

    8. for now (5/10): mattman & robin, martin ve michaels ortak çalışması olsa da ortaya cidden ikinci kez dönüp bakacağanız bir şarkı çıkmamış.

    9. secrets (6/10): martin ile shellback'in albüm için yaptığı son şarkı. şarkı albümün genel sound'undan uzaklaşıp uptempo ve edm'e yaklaşıyor.

    10. better life (5/10)

    11. i am here (7/10)

    12. wild hearts can’t be broken (6/10): "but we lost it"ten sonraki ikinci ballad.

    13. you get my love (4/10)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap