418 entry daha
  • elestirdigimiz pre-patch zamanlarina geri dönmek istedigim oyun.

    su anda fut oynayip da bu oyundan zevk alan kisi sayisi azdir. musa, gabriel jesus, bakayoko, lallana, willian ve sane'li takimlar yine musa, gabriel jesus, bakayoko, lallana, willian ve sane'li takimlara karsi oynuyor. hemen her mac karsilastiginiz isimler belli, yapilan taktikler belli. kimin kazanip kazanmayacagini ise oyun belirliyor.

    pre-patch zamaninda elestirilecek bircok nokta olsa da oyun fifa 17'ye kiyasla farkli bir gameplay'e sahipti ve umut vericiydi. düzeltilmesi gereken seylerin basinda kalecilerin iyilestirilmesi ve uzaktan sutlarin etkisinin azaltilmasi vardi. momentum da yoktu. fakat momentum olmayinca ve skill gap bu kadar fazla olunca, iyi oynamayan ve defans yapmasini bilmeyen cogunluk isyan etti. ea, paket satislarinin aksamamasi icin fifa 17'nin gameplay'ini geri getirerek oyunu kötü anlamda degistirdi.

    7-0, 8-3 gibi sonuclar her ne kadar gercekci degilse de macin sonunda genellikle hak eden taraf galip geliyordu guncellemeden once. simdi ise bu oyunda ne kadar iyi olursaniz olun maclarin bir kismini kaybediyorsunuz bir sekilde.

    op oyunculari kullananlarin hicbir sucu yok. cunku oyun bu sekilde dizayn edilmis. belirli oyuncular gercek anlamda ratingi dusuk olmasina ragmen asiri iyi performans sergiliyorlar. 76 ratingli musa cilgin atiyor.

    galibiyet elde etmenin yolu da oyunun hatali yonlerini bulup onlari kullanmaktan geciyor. sizin topa sahip olma oraniniz %70 olsa bile bunun hicbir onemi yok, bunu herkes biliyor. bircok oyuncu park the bus taktigiyle oynayip kontradan 1 gol bularak bir sekilde maci kazanmaya calisiyor. defans oyuncularini kontrol etmeyip sadece bakayoko ile orta sahada deli dana gibi kosmak size galibiyet getiriyor, cok ilginc.

    (bkz: eaids)

    edit: nasil bir script oldugunu görmek isteyenler icin link
622 entry daha
hesabın var mı? giriş yap