59 entry daha
  • daha bu pkk olayları patlak vermeden önce görüşümü yazmıştım, hem de hiç bilmiyordum bu taraklarda bezleri olduklarını. en başından beri taraflı olduklarını biliyordum kısaca. o yüzden şaşırmadım. daha önceki yazdıklarımdan da görürsünüz.

    kemalist yalanlarda; yalnızca yalan içeriği değil, o yalanın geçtiği metnin tümünün yalan olduğu izlenimi yaratırlar. özenle seçerler kelimelerini.

    kürt, akp, aşırı sol paylaşımların yalanlarında "yani böyle demişler ama işte amaaan siz de" tarzında yalanlarlar haberleri.

    en basit örnek zamanında paylaştıkları organik hoşaf haberidir herhalde.
    "organik hoşafın yarışma birincisi olduğu iddiası yalan" diyip cumhuriyet gazetesini ss olarak koymuşlardı twite. tiwtte yer olmasına rağmen "ilgili proje yarışmada ikinci oldu" diye devamını getirme gereği duymamışlardı.

    attıkları twitin tarzı tam şunu söylüyordu "ya hoşaf moşaf yok abi, yarışmada hoşaf diye bir aday hiç olmadı. olsa da hiç üst tura çıkmadı bu tamamen kemalistlerin uydurması". keza altındaki yorumlar da, bu yapmak istedikleri dezenformasyonu destekler nitelikteydi, ne kadar troll varsa hepsi "ulan hep bu kemalistlerin yalanı, hepiniz aynısınız ulan ne hoşafı" tarzında içeriyi dolduruvermişti tüm troller.

    neyse işte, fikri neyse zikri de o oluyor kişinin.
424 entry daha
hesabın var mı? giriş yap