3 entry daha
  • yaklaşık 2 sene evvelinde kanımdaki yüksek crp değerlerine istinaden, üzerimde yapılan yoğun araştırmalar neticesi dahiliyecinin bana söylediği şuydu: "kaynağı tespit edilemiyor. bu birçok anlama gelebilir, kanser bile olabilir."

    halsizliğim, kas ağrılarım, yaz gelince kollarımda çıkan ne üdüğü belirsiz kaşıntılı noktacıklar, üşümeyen bir insan olarak birdenbire üşümeye başlamalarım, vara yoğa hasta oluşlarım ve yoğunluğu an be artan regl dönemleri yaşamam sonucu, üstüne de bunu da duyunca, soluğu kadın doğumda aldım. araştırıldı, edildi mühim bir şey yok (var da, o bununla alakalı değil). mamografi çekildi (bir sene içerisinde iki kere), bir şey yok. dahiliye ve jinekolojik bir sürü bir tahlilller yapıldı, bir tek insülin direnci ile karaciğerde yağlanma bulundu, bir de kansızlık (hem de epey düşmüş kan değerlerim; ama o jinekoloji ile ilgiliydi). crp değeri düşmeyince ve kaynağı bulunamayınca bende boşverdim bu durumu. salladım bir süreliğine anlayacağınız.

    neyse, yaklaşık 3 hafta kadar önce gıda intolerans testi yaptırdım. bedenim 129 adet yiyecek maddesine alerji mi denir, hah işte onu geliştirmiş. sonrasında gelen süreçte de doktorum bana hastalığımın geçirgen bağırsak sendromu (sızıntılı bağırsak sendromu) olduğunu söyledi. yani ne yiyorsam, sindirilmeden kana karışıyor ve kanım da onlara karşı savaş açıyor. bağışıklığım epeyce düşmüş ve yüksek miktarda kadmiyum ile kurşun biriktirmişim vücudumda. ne kadar sağlıklı beslendiğimi düşünsem de, yediklerimi sindirmediğimden tüm vitamin, mineral depolarım boş ve ben yaklaşık 10 aydır bu yüzden gram kilo da veremiyorum.

    özet bilgi için şuraya bakılabilir.

    ekleme: özel bir klinikte yaptirdigim testin ve dolayısıyla konulan tanının doğru oldugundan şu an emin degilim açıkçası. o dönem o modaydı, hemen rahatsızlıklarının adına geçirgen bağırsak sendromu dediler. şikayetlerimin çoğu başka bölgelerden kaynaklı çıktı ve azaldı hatta.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap