17 entry daha
  • olayı yanlış anlamış bir arkadaş daha.

    amerikanın ambargosu sana avantaj sağlayadığı halde sen iranı bu durumdan kurtarmaya çalışmışsın. sana petrol satıp karşılığını mal olarak almak zorunda olan ülkeye, sen paraları kamyonla/uçakla göndermişsin, sahte satış evraklarıyla.

    bu normal bir ticaret mi kardeş? rüşvet tatlı geldiği için iranın çıkarına çalışmış, ülke faydasını sallamış seninkiler.. dahası var bu davadan ceza gelecek cezaları ödemezsek ambargo da gelecek sonra yatacağız rusyanın kucağına. bu mu bağımsızlık? bu mu miliyetçilik külliyen zarar işler hangi noktada çıkarımız var açıklasana?

    rusyanın petrolü var, iranın petrolü var, çinin üretimi var senin neyin var da dayanacaksın batıyla ilişkileri kesmeye? petrolü olmayıp tatamen rusya tarafında olan bir tek suriye var şu coğrafyada. model ülkemiz bundan sonra suriye olacak galiba, çok bağımsızlar onlar mesela değilmi?
    sayenizde bize de sivriliyor kazık, az biraz sorumluluk hissedin şu aralar, biraz sorgulayın da batmayalım hepten, işiniz gücünüz propagandayla salak uyutmak neyin peşindesiniz?
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap