• *iş bu entry avustralya working holiday vizesi için yazılmıştır.

    working holiday vizesi (subclass 417) ,biçim olarak work and holiday (subclass 462) vizesine benzese de subclass 462 vizesinden farklı bir vizedir. peki nedir bu farklar ? :

    1) work and holiday vizesi şu ülke vatandaşlarına verilir : arjantin, bangladeş, şili, endonezya, malezya, polonya, tayland, turkiye, amerika, veuruguay.

    working holiday vizesi ise şu ülke vatandaşlarına :belçika, kanada, kıbrıs, danimarka, estonya, finlandiya, fransa, almanya, hong kong, irlanda, italya, japonya, güney kore, malta, hollanda, norveç, isveç, tayvan, ve ingiltere

    2) work and holiday vizesinde eğitim ön koşulu varken working holiday vizesinde yoktur. (work and holiday için en az üniversite mezunu ya da üniversite'de ilk 2 yılı bitirmiş bir öğrenci olmak)

    3)work and holiday vizesi devletinizden destek mektubu ister ( çin-amerika-israil hariç) , working holiday istemez. (biz bu yüzden dış işlerine başvurmak zorundayız)

    4)work and holiday ingilizce yeterliliği için belge isterken, working holiday böyle bir belge gerektirmez.

    **ortak noktalar
    1) iki programa başvurmak için de 18-30 yaş arası olmak gerekiyor.

    2)iki vize türü de +1 sene uzatılabiliyor. daha önce bu yalnızca working holiday vizesi (subclass 417) için mümkündü şimdi work and holiday (subclass 462) için de mümkün. tabii ki bazı koşulları var. kaynak

    yani özetle vatandaşı olduğunuz ülkenin kalitesine göre ayrılmış 2 tür vize bunlar.kaliteli ülkedenseniz subclass 417 dandik ülkeyse subclass 462 .gerçi amerika niye bizimle aynı grupta onu çözemedim. çözenin yeşilini beklerim.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap