4 entry daha
  • bırakın komisyon almayı üzerine cüzi bir ödeme yaparak bile olmasını isteyebileceğim uygulama. aracımın önünde ve arkasında kameralarım var. belki fotoğraf olmasa da uygulamanın görüntü kayıtlı şikayetlere neden getirilmediğini anlamak zor. ıspiyonmuş, gammazmış, geçiniz, polis görüp ceza yazınca ispiyon olmuyor ama (onun görevi diyebilirsiniz, şikayet eden de bir anlamda onun spesifik bir görevini fahri olarak onun adına yerine getirmiş oluyor anlaşılması gereken burası).
    zaten kararı verecek olan nihayetinde yine emniyet değil mi?

    kurallara uyacaksın kardeşim, bunun polisi, araç kamerası olmaz, bu kadar basit. ha, ben uymaz isem başkası da beni şikayet etsin, aklım başıma gelsin ki daha dikkatli olup adam gibi gideyim, başkalarına saygı duymayı öğreniyim şu trafikte.

    bana itiraz etmeden önce, otobana katıldığı gibi şeritleri bir bir atlayarak sol şeritte üzerime kıran, benim kaçmamla da önündeki aracı korna ve selektörle taciz eden şu trafik canavarı tanker şoförü ile siz, anneniz, babanız ve çocuklarınızın aynı yollarda olduğunuzu bir düşünün.
    (ispiyon mu demiştiniz?)

    https://drive.google.com/…ahnct28/view?usp=drivesdk
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap