3 entry daha
  • bitcoin aleminin en nefret edilen adami olmak bir yana, bitcoin dunyasina cok buyuk katkilari olmus, bitcoinin yayginlamasi konusunda en cok emek sarfetmis insanlardan birisidir. bitinstant, blockchain.info, bitpay, kraken, bitcoin.com, localbitcoins gibi bazilari bitcoin adaptasyonu konusunda kilit rol oynamis olusumlarin erken donem yatirimcisidir.

    ayrica cok da enteresan bir hayat hikayesi vardir. 25 yasinda milyoner olmus, patlayici satmaktan hapse girmis, idealleri ile ters dustugu icin amerikan vatandasligindan feragat etmis, bitcoin tarihinin en tartismali anlarinda acik tavir almaktan kacinmamis ve hayli dusman biriktirmistir.

    blockstream isimli firma; bitcoin development ekibini ve bitcoin kommunitesinin beslendigi temel bilgi kaynaklarini (bitcoin.org, /r/bitcoin, bitcointalk.org) ele gecirdikten sonra, troller-sansur-iftira uclemesiyle roger ver hakkinda hayli kara propaganda yapti ve sozlukten kendisi hakkinda okuyabileceginiz yorumlardan da fark edeceksiniz ki neticesinde de kismen basarili oldu.

    neyse bitcoin aleminde kim neymis ogrenmek isteyen suser'lera nathaniel popper'in digital gold: bitcoin and the ınside story of the misfits and millionaires trying to reinvent money isimli kitabini tavsiye ederek girimizi sonlandiralim..
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap