5 entry daha
  • herifin türkiye'de mahkemeye verdiği ifade "17/25 aralık dosyalarında hiç çalışmadım, tek parafım yok, ben 17 aydır neden tutukluyum? 17/25 aralık dosyasında görev almadığım için disiplin cezasına gerek olmadığım kararını efkan ala imzaladı. 17/25 aralık dosyasında değil işlem yapmak, o dosyadan haberim bile yoktu. başka büroda çalışıyordum. nasıl suç işledim ben?" olan fettoş çocuğu.

    oraya sktirolup gidince "herşeyi ben yaptım, ben gördüm, biliyorum" diyen birinin dediklerini ciddiye alanın aklına şaşıyım.

    altı üstü komiser muavini bu şahıs. 2010'da mezun olmuş, bir anda almışlar mali şubeye general yapmışlar. bu herifin kimin iti olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. sırf operasyon çekmek için oluşturulmuş kadrolar bunlar. amaçları görev yapmak, iş çıkartmak değil. pensilvanyadaki hötöröften emir alıp, operasyon yürütmek, kolluk gücüyle darbe yapmak.

    garip olan bunu kim saldı? yurtdışına nasıl çıktı?

    dahası sabah-akşam-star gibi yerlerde halen daha "feto görünümlü darbe girişimi" gibi ifadelerle üstü kapalı fettoş güzellemesi alenen yapılıyor ve bunları kimse görmüyor mu?

    birilerinin tarikat-cemaat yapılanmaları ile devleti işgalden vazgeçmediklerini görebilmek için daha başımıza ne gelmesi lazım?? mevcut tüm dini yapılanmalar bu herif gibileri yetiştirip devletin milletin başına bela ediyor.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap