6 entry daha
  • aklımda kalanlar, görebildiklerim kadarıyla diyebilirim ki rahmetli sebafenerbahçe için 'kıymetli rakibimiz' derken içinden gelerek söylemiş.

    en son rvp olayına kadar iki takım arasında oynanan maçlarda, kol bacak kırılır ama kalp kırılmadan biterdi maç. unutulmaz maçlar yaşandı, çok garip durumlar oldu ama yine genelde diyorum 0-0 bitmedi maçlar.

    uche'nin ayağı kırıldığında garson çağırır gibi bir sükunetle sağlık ekibini çağırması, tam bir puanı koparttık derken serhat akın'ın golü, kadıköy'de pancu'nun kaleye geçmek için ahmed hassan ile neredeyse kavga etmesi, pascal'ın (bence görece olarak çok da ayıp olmayan) tombalası, aykut'un röveşataları, koca bir dönem alex'e gücümüzün yetmemesi vs. hep özel ve iz bırakan maçlar olmuştur.

    artık sebebi nedir bilinmez ama gerginlikten ziyade mücadelenin ön planda olduğu derbilerdir. öyle fenerbahçe'nin öteki rakibiyle yaptığı maçlar gibi 0-0 skor, 48 sarı kart şeklinde bitmez.

    fikret orman kalkıp içinde biz yoksak derbi olmaz gibi haddini, maksadını aşan bir laf etti geçenlerde, kısmen haklı. o 'dünya derbisi' denen yavan maçların yanında bu derbi daha bir derbidir
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap