23 entry daha
  • (bkz: orospu çocuğu nedir nasıl orospu çocuğu olunur)
    22:45 suları. kızım okula değil anneannesine gitmek istediğini söyledi. ben de aradım kayınvalideyi. çantasını hazrladı annesi, indik garaja.
    öyle bir garaj ki zaten arabayı on tane matematik hesabı yaparak çıkarıyorsun. geçen sene pis sürtmüştüm. neyse, önceden de aynı sorunları yaşadığımız için garajın önünü sarı, yağmurda çıkmayan bir boya ile asfalta kadar boyamıştık. çünkü çoğu sığır için koca garaj kapısı, üzerindeki "garaj önüdür, park yapılmaz" yazısı bir anlam ifade etmiyordu. boyadan sonra bayağı zamandır vukuatımız yoktu. neyse garaj kapısına gelince kepengin kalkması için düğmeye bastım ve kapının önüne yine bir sığırın araba koyduğunu fark ettim. arabadan indim, hem telefon varsa arayayım çeksin diye, hem de manevra falan çıkabilir miyim diye. fakat ne çıkabileceğim yer vardı ne de telefon. üstüne üstlük (bizim komşulardan biri olduğunu tahmin ediyorum) arka lastik de yere yapışmıştı. çekici çağırsam mı diye düşündüm, sonra çekici gelir mi diye. çekici gelse "kardeş madem bizi arayacaktın adamın tekeri neden kestin?" deseler söyleyecek söz yok bende, öyle bir soru sorarlar mı o da muamma. neyse arabaya geri döndüm. bu sırada kızım da uyumuş arabada. düz girmekte zorlandığım garajın iç kapısına geri geri girmek için en az on kez ileri geri gittim geldim. bu arada girişi kapatan elemana da ana avrat dümdüz gittim geldim. neyse 15 dakikalık bir boğuşma ile arabayı çıkardığım yere sokmayı başardım. çantayı sırtıma aldım, kızımı kucağıma aldım ve garaj kapısından dışarı çıktım, sileceğin ucunu kıvırdım, ters döndü, kırıldı sanırım (umarım). anneanneye kadar (yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesi) ( yakın olduğunu ben de biliyorum einstein, çocuk üşümesin, yürümesin ve çantayı elimizde taşımayalım diye araba) yürüdüm. belim bayağı ağrıdı, kızım büyümüş biraz sanırım.
    velhasılı 10 dakikada bitecek iş bana bir saate patladı, kızımın soğuk alıp almadığını bilmiyorum çünkü uyanmadı, yarın sabah işe nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara. yani sağına soluna bakmaktan aciz, ya da park yeri aramaya bile tenezzül etmeyen (ki köşeyi dönse boş yer var) bir piç yüzünden gecem berbat oldu.
    apartmanda hastanede çalışan bir abi var, adamcağızın araba da içeride. bazen gecenin bir vakti gitmek zorunda kalıyor, umarım öyle olmaz. kendi çocuğumu düşünüyorum, kızım hasta olsa ve ben o garajdan çıkamasam o arabayı parça parça ederdim herhalde. işte böyle.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap