aynı isimde "ali aktaş" başlığı da var
2 entry daha
  • sadece bu azimli avukatin değil aynı zamanda bilişim uzmanı koray peksayar beyin de başarısıdır.
    bylock hikayesi zaten yine kendini eskiden fetö üyeliğinde bulunduğunu itiraf eden bir gizli sanık tarafından açıklanmış ve yargıtay tarafından mutlak delil olarak kabul edilmiştir.
    fetoculerin ne kadar kurnaz oldukları su götürmez bir gerçek.yapay zekadan konuştuğumuz böyle bir çağda bilişim konusunda bambaşka bir uygulama üstünden ip yönlendirmek çok zor olmasa gerek.kaldı ki bu insanlar bu ahlaksızlığı ve kumpası gözlerini kırpmadan yapabilecek insanlar.eğer yargı sistemimiz biraz daha irdeleyici ve akıllı davransaydı ve bu işin bilişim uzmanları tarafından açıklamaları göz ardı edilmeseydi bu kadar mağduriyet ve akıl almaz hukuksal hatalar yaşanmayacaktı.
    ben, 15 yaşındayken bylock indirildiği iddia edilen ama daha bylockun ne olduğunu bilmeyen aşağılık fetonun bu kumpasıyla mağdur olmuş 18 yaşında bir genç kızın adliyede tutuklanıp götürülürken "ben hiçbir şey yapmadım, yemin ederim." yakarışlarını duydum. üstelik üniversite yerleştirme sonuçları yeni açıklanmış ve üniversiteyi yeni kazanmışken. annesi oracıkta fenalık geçirip hastaneye kaldırıldı. anneye bir şey olsa (belki de) bunun özrü "11 bin 480 defa özür dileriz" şeklinde mi olacaktı?
    yeni doğum yapmış kadınların tutuklanıp cezaevine gönderildiklerini gördük.mağdur.bylock mağduru.sadece o değil hiçbir suçu olmayan, hayata daha yeni başlamış bebeği de mağdur.annesi yok.ne beslenmesi düzgün ne sosyopsikolojik gelişimi.insanın haketmediği şeyleri yaşaması ne kadar zordur bilmiyorum ama bir kez daha gördüğümüz bir durum var ki:"adalet topaldır, geç varır ulaşacağı yere."
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap