18 entry daha
  • jim jefferies kendi stand-up show'unda bill cosby hakkinda konusurkendi sanirim, soyle diyordu "charlie chaplin was a pedophile, elvis presley was a pedophile, but no one ever mentions. we forgave them because they're the best in their fields. so, my question is this, how talented do you have to be to fuck a kid?"

    hatta yetenek cizelgesi gostermisti, cizginin altinda kalan ve tutuklananlar yeterince yetenekli olmadigi icin cannot fuck a kid diyordu.

    michael jackson olunca niye konusamiyoruz sahi? "how talented do you have to be to fuck a kid?"

    esprinin komikligi baska bir tartisma konusu (bence komik degil) ama michael jackson hakkinda ima yapilmasinda bir beis goremiyorum.

    ps: alinti hafizadan yazilmistir. tamamen kopyasi degil.

    edit: michael jackson cocuk istismarindan aklandi diyenler olmus. yapmistir ya da yapmamistir bunu tartismayacagim, ama spekulasyonlar ciddi boyuttaydi. ve 50 uzeri taciz ve bircok sikayete ragmen bill cosby kac defa aklandi haberiniz var mi? sosyal medyanin olmadigi zamanlarda gucu olan gayet rahat butun suclamalardan kurtulabiliyordu. elvis'in iliskisi zaten karsilikli rizaya dayaniyordu ve daha sonra evlendiler. charlie chaplin'in ne ile suclandigi konusunda ise bir bilgim yok. tamamen jim jefferies stand-up'indan alintilanmistir.
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap