19 entry daha
  • taylor swift'in altıncı stüdyo albümü reputation'ın üçüncü single'ı.

    bugün uzun süredir beklenen klibi yayınlandı ve tam bir hayal kırıklığı. ekimin başından beri bu klibi çekiyor, ortaya çıkan sonuç konusu olmayan, anlamsız görüntüler yığını. gerçi şarkının ne kadar anlamı var ki klibin olsun.

    klibi tokyo, miami ve londra'da çekmiş. artık her klibinin bir parçası olan 13 sayısını ve reputation'ın mottosu olan yılan göndermelerini bulabilirsiniz. tokyo'daki cadde sahnesinde yazan şeyler "a team," "meredith," "olivia," "rumour," "i wanna be in the same team as you."

    klip görsel açıdan zengin olsa da açıkçası swift'in kariyerindeki en anlamsız, en içi boş klip olabilir. hiçbir şey anlatmıyor. we are never ever getting back together'daki hayvan kostümleri bile bunun yanında daha anlamlı kaldı. söylenebilecek tek şey ...ready for it'ten daha iyi olduğu. en azından bizim ostim'in herhangi bir yerinde bulabileceğiniz bir depodan daha iyi mekanlarda çekilmiş.

    klibin bu kadar boş olmasındaki neden ise tahminimce şarkı. doğrudan piyasaya oynamak için yazılmış ve arkasında bir hikaye yok. swift'in kliplerinin çoğunun gerçek olaylardan yola çıktığnı düşünürsek, bunun arkasında pek "yaşanmış" olay yok gibi.

    ekimin ilk haftasından beri çalıştıklarını düşününce ortaya bad blood tarzında büyük bir şeylerin geleceğini düşünmüştüm ama tıpkı ready for it gibi bunun da tekrar tekrar izlenecek pek tarafı yok. normalde bu klibi başka bir şarkıcı yayınlasa bu kadar sorun olmazdı belki ama swift bu albüm döneminde hiçbir şey yapmıyor. klipler şarkılarını tanıttığı tek yer. bari look what you made me do gibi insanların ilgisini çekecek, gündemde kalmayı başarabilecek bir şeyler yayınlasın ki eksik promosyonu tamamlasın. şimdi klibi de yayınladığına göre kabuğuna geri çekilebilir. herhangi bir performans gelme ihtimali ise %1 (zaten sheeran 2018 grammy töreni'ne katılmıyor).

    umarım en azından beğenilir de şarkının listelerde yükselmesine yardımcı olur. şarkı şimdiden abd itunes listesinde 13. sıraya kadar yükselmiş durumda.

    bir sonraki single'ın i did something bad olacağına dair dedikodular var. umarım doğrudur.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap