21 entry daha
  • an itibariyle reputation albümünün başına gelen en kötü şeydir. nakaratı dışında en ufak bir elle tutulur tarafı olmayan, ticari kaygı değil direkt ticari amaçlar üzerine hazırlanan bir şarkının, ancak bu kadar manasız bir video klibi olabilirdi herhalde.

    şarkı baştan sona fail. asla, hiçbir şekilde bir taylor swift şarkısı olamayacak kadar zayıf. ne verse, ne nakarat tam anlamıyla koparmıyor dinleyiciyi. nakaratta sloganvari kısımlar dışında enerji bir türlü yükselmiyor, nabız stabil kalıyor bu da yoruyor bir süre sonra.

    o kadar uzun zamandır bu klibi çekiyorlarki, ister istemez beklentiyi yükselttiler. ortaya sırf farklı ülkelerde klip çekip, bunu bir video klip için yapılan ekstrem bir durummuş gibi yansıtma çabalarının arasında boğuldum gittim izlerken. birbirinden bağımsız, o kadar çok sahne sıralanmışki, 2006 yılında teknolojinin hayatlarımıza bu denli girmediği bir dönemde hazırlanan aptal saptal doğum günü ve düğün slaytlarından birini izliyormuşçasına sıkıldım. öylesi bir amatörlük.

    end game, sadece reputation'ın başına gelmiş en kötü şey değil, aynı zamanda joseph kahn ve taylor swift ikilisinin bir araya gelip, ortay çıkartabilecekleri en vasat iş oldu. gerçekten bir kere izledim, unlike'ı bastım ve çıktım. benim gibi hardcore bir taylor fanını bile zıvanadan çıkarttınız anasını satıyım. bu kız yaşadıklarını her şarkıda anlatan bir kız, bu kıza böyle ticari şarkılar yaptırmayın.

    gönlümü ancak i did something bad gibi efsaneler ötesi şarkıya, tıpkı look what you made me do'da olduğu gibi olağanüstü bir video çekerek alabilir. şarkı olabilecek en iyi hiç zaten, albüm içeriğinde. o şarkıyı harcamadan, yine göndermeler ve subniminal içeriklerin doluştuğu kısa film tadında bir video çekerse tekrar eski tutkumu duymaya başlayabilirim kendisine.

    yalnız reputation, bu kadar skandal ve sükse ile çıkış yapmasına rağmen (look what you made me do sayesinde tabi), ancak bu kadar sıkıcı ve balık ilerleyebilirdi. kadın turneye çıksa da, era'yı bitirse bir an önce. öylesi sıkıldım.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap