• bugün antalya’da asker kardeşimin usb belleğine film aktarmak için internet kafede pc ye taktığımda karşılaştığım durum.

    detaylı anlayacak olursam: askerlik görevini yapmakta olan kardeşimi görmek için antalya’ya geldim. o da gelirken gazinoda arkadaşlarıyla tv den usb yoluyla film izlediğini ,gelirken de 10-15 adet film getirmemi istedi.hay hay dedim ve telefonuma 15 tane film indirdim. antalya’ya geldik görüştük ve çarşıya çıktık.hadi dedim bi internet kafe bulalım senin filmleri usb belleğine atayım.neyse gittik kafeye usb belleği yuvaya taktık “şakkkk!!” kenardaki ücret kısmına 25 kuruş eklendi.neyse dedim önemli değil ;saçma ama önemsiz...

    filmleri kopyala yaptım ve usb ye yapıştır dediğimde karşıma çıkan “ bu kopyalama için 58,25 tl hesabınıza eklenecektir devam etmek için onaylayınız” dediğinde öfkeyle kafe çalışanı bayana “bu çok saçma değil mi ?ben zaten bu pc yi kiralamak için size gerekli parayı ödüyorum” dedim.o da bana aktarma yapacağım gb başına para ödemem gerektiğini,daha önceden kendilerinde ücretsiz olduğunu,diğer kafe sahipleriyle beraber böyle bir karar aldıklarını söyledi;ayrıca 58 tl nin gerçekten çok olduğunu söyleyip bize iyilik yapıp ekstra olarak hesabımıza 10 tl ekleyeceğini söyledi.

    kardeşim için tamam dedik ,eyvallah ettik.ama çok sinirlendim sözlük,çoookk.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap