553 entry daha
  • stereoidcilerin uçuk örneklerle kafa şişirmeye devam ettiği başlık. tutturmuşlar bir golden state warriors. warriors nba tarihinde olmayan bir takım. bu yüzden de istedikleri zaman domine edebiliyorlar. sadece kendileri ve hakemler durduruyor. peki o zaman örnek verelim? madem uç örnek veriyoruz. portland'ı ele alalım. elinde tek gücü lilliard olan bir takımdan bahsediyoruz. bu takım mı topu döndürüyor? ortalama 100 hücum kullanan takım 19 asist üretiyor. neden? çünkü başka bir şey bildikleri yok. veya memphis'i, charlotte'u, hatta phx'i. ya da ligin en kötü takımı olan atlanta'yı ne yapacağız? kendilerinin schroder dışında bir şey üretebilecek oyuncusu dahi yok. adamların topu verdiği diğer isim bizim ersan. o ersan ki, nba'den ayrılacağı için gün sayılan oyuncu. kaç takıma takas oldu kimse sayamıyor.
    bunlar tek adam takımı. aslında nba oyuncu ligi. kalkıp goygoy yapıyorlar.en iyi oyuncuların olduğu yerde en iyi koçlar olur. gerçekten öyle değil mi? o zaman şunu sormak lazım. david blatt nasıl final oynadı? euroleague'de bile ancak ilk 10 koç arasına girebilecek koç, nba'de final oynadı ve dahası ligde zirvedeyken takımdan kovuldu. kim kovdu? takımı finale kim çıkardıysa o kovdu. yani lebron james. istediği zaman kovdu koçu. evet, 30-11 durumdayken kovdu blatt'i.
    aynı lebron tyronn lue'yu maçın ortasında molada aşağıladı. hatta takıma zorla mola aldırdı lan adam maçın ortasında.
    keza tuttuğum takım olan lakers'ın başında olan luke walton kimdir? ne biliyor ve ne yapıyor. yahu golden state'i geçen sene playofflarda rekorlar kırarken yöneten adam nba tarihinin en basiretsiz koçu olan mike brown. tarihin gördüğü en kötü koçlardan biri. lakers'ı çökerten adam. bu mu iyi koç? dalga mı geçiyorsunuz?
    tyronn lue takımı şampiyon yaparken hangi hamleye karşılık vererek yaptı? ne koydu sahaya zeka olarak.
    herşeyi geçtim komediye geliyoruz, şimdi. lakers luke walton'dan önce koç arıyordu. adaylar ettore messina, luke walton ve kevin ollie'ydi. kevin ollie kim mi? hayatı boyunca nba takımı çalıştırmamış bomboş bir koç. bunun ağa babası kryzyewski, spanoulis kendisini duman ederken mal mal sahaya bakıyordu. hatta 7 sene boyunca her şampiyonada avrupa ve güney amerika takımları amerika ulusal basketbol takımını duman ediyordu.
    her neyse, kevin ollie'ye geliyorum. kendisi bomboş bir koç ve görevin teklif edilmesinin tek sebebi, durant'i ikna edebilecek olması. sorsan en iyi koçlar çalışıyor öyle mi? ha luke walton ne yaptı? golden state'in yardımcı antrenörü kafasıyla geldiği lakers saçma sapan basketbol oynuyor ve ligin dibine demir attı. lakers mike brown ile başlayan süreçte o kadar kötü koçlar tarafından yönetildi ki kendini doğrultacak durumda değil. zaten bu en iyilerin(!) olduğu ligde lakers'ı da oyuncu menajeri olan pelinka yönetiyor. gerçekten işin ehli evet.
    ha luke walton gönderilecek sene sonunda doğal olarak, peki yerine geçen aday kim? david fizdale. ligin lakers'tan kötü 2 takımından birinin başındaki bomboş bir koç. hatta ondan bile kovuldu. david fizdale'ı lakers gündemine getiren ne peki? lebron ile arkadaş olması. sanıyor ki lakers, fizdale gelince lebron'u ikna eder ve lebron lakers'a gelir.
    işte nba takımının en iyilerini(!) seçme hadisesi tam olarak böyle oluyor.
    kalkıp golden state gibi saçma sapan bir olasılık dışı takımdan örnek vererek nba anlatılmıyor. madem çok seviyorsunuz, şunu açıklayın. nba'de neden her sezon en az 10 takım bilerek maç kaybetmeye sahaya çıkıyor?
652 entry daha
hesabın var mı? giriş yap