408 entry daha
  • bugün günlük "kadını ve kadına ait bir şeyleri aşağılama" ritüelinde sıra buraya kadar geldi mi lan? buraya kadar düştünüz mü? bu kadar mı acınası bir durumdasınız?
    sakin olun şampiyonlar. elinizdeki o kadın nefretini cidden bir kenara bırakın. artık özgüvensizliğinizden mi, güvensizliğinizden mi, gereksiz egonuzdan mı kaynaklanıyor bu bilmiyorum ama cidden bırakın.
    velev ki abartıyorlar? nolacak? napmanız gerekiyor bu konuda? bu konuda da mı terbiye edilmesi gerekiyor kadınların? bir iki tane kadın da bu konuda "abarttığı" için ağzı yüzü kırılsın, öldürülsün mü?
    gerektiğinde insan ağlatmaktan çok hoşlanırım ve hiç çekinmem, gerçek hayatımda böyle bir laf eden bir insanla karşılaşacağım hüngür şangır ağlatırım. regl olan kadınlara "abla ped vereyim mi be, abla yardım edeyim sana, ne vereyim ablama ped mi tampon mu?" diye mırmırlanır hale gelirsiniz. iki üç entel dantel, sanatlı, kültürlü konu hakkında konuşuyor diye kendini medeni sanan recep ivedikler sizi.
    iş arkadaşım regl olunca hastaneye kaldırıyoruz. ben regl olan bir insan evladı olarak kendisine çok üzülürken, onun o acısını tahayyül edemiyorum. bu nasıl bir çöküş, nasıl bir acı ya, derken buluyorum kendimi. gelmiş "çok obortomoyor mosonoz?" diye bikbikleniyorsunuz insanlığa geçemeden erkekliğe geçince böyle oluyor. önce insan olacaksın. bu konudaki gelişimini tamamlayacaksın, sonra diğerine bakarsın bi.

    kendisi de öyle düşünen hemcinsim olan insanlar var. aynen kendin yaşamıyor olabilirsin o şiddette ama öyle düşünemezsin. bilemeyebilirsin ama abartıyor diyemezsin. bilememek abartıyor diye düşünme hakkı vermez. yani insan olma bilinci bunu gerektirmeli. ben insan olma bilincimden bunu anlıyorum çok şükür. siz de anlayın. anlayamıyorsanız da susun. susun ya, bari en azından susun. bu konuda da birkaç laf etmemiş olun.

    edit: kadınlarla ilgili bir başlıkta bir şeyler yazan kadınlar için, "kodonloro tospot otmok ocon mokommol bor boslok" şeklinde yazan insanlar da bambaşka. ya insan neden kadın olduğunu saklasın? aklımı yiyeceğim en sonunda hahahaha. kadın kadın olduğunu neden saklamak zorunda? mesaj mı attılar cevap verme, engelle, yok say. nasıl bir kendi "erkek" cinsiyetinizin tehlikeli oluşuna, korkunç boyutlarda tehlikeli oluşuna, burada "kadın" olduğu tespit edilebilen insanlara bu konuda yarı uyarı, yarı garipseme şeklinde ifadelerle atıflar yapıyorsunuz öyle. böyle cam gibi, ayna gibi parlıyor maşallah.
973 entry daha
hesabın var mı? giriş yap