12 entry daha
  • dizi sanki her bölümde önemli bir ya da birkaç ipucu veriyormuş gibi ilerleyerek bir şekilde merak, gizem ve olayı çözme isteği uyandırıyor insanda. ancak dizinin sonunda bazı ipuçlarının neden verildiğini, o diyalogların neden yaşandığını, o olayın neden olduğunu vb. çözmek zorunda kalıyorsunuz.

    --- spoiler ---

    kuyudaki cinayet olayını copy cat nasıl biliyordu? bir tek peygamberdevesi ve onun babası biliyor şeklinde verildi bu olay. ancak öğrendik ki copy cat de biliyormuş.

    transeksüel kadının fotoğrafını damien nasıl ortaya çıkardı? eve gitti, sabah kalktı geldi büroya, çat diye kadının çocukluk fotoğrafını verdi ekip arkadaşlarına. yastığının altında fotoğrafla mı uyuyordu, napıyordu ki?

    kuyuda bulunan cesede hiçbir analiz yapılmadı. bi kemiğini götürüp çaktırmadan inceletseydiler bari. o zaman kuyudaki ceset ile damien arasında bir akrabalık olmadığı ortaya çıkardı.

    he bir de fransa/paris sokaklarında hiç kamera leyin yok arkadaşlar. yarın bigün cinayet fln işlemek isterseniz paris'te rahat rahat işleyebilirsiniz. yahu yeri gelir bir gasp olayı için 50-60 tane kamera görüntüsü izlenir. bunlarda yok! "komşunun kamerası varmış" deyip bir kere baktılar sadece. yahu o sokağı izleyen başka kamera yok mu? kars'ta sanırım gerçekleşen bir pedofili cinayeti için polis 1400 kamera görüntüsü izledik demişti. fransa'da paris'te bir seri katil maşaallah barlara gidiyor, geziyor, dolaşıyor, hiç bir kameraya takılmıyor.

    eyy karısı seri katilin eline düştüğü halde yerinde duran damien! eyy telefonda karısının çığlıklarını duyup koridorda yavaş yavaş yürüyen damien!! allah seni bildiği gibi yapsın esteban!

    --- spoiler ---
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap