32 entry daha
  • festival kapsaminda kendisinin de katilacagi piyano'nun gosteriminin sabahi evden cikarken reservoir dogs dvd'sini evde unutmak tarihin taniklik ettigi en buyuk ahmakliklardan biri olsa gerekti. mr. white gibi bir adamin bembeyaz not defteri sayfasina imza atmasi kabul edilebilecek bir sey degildi kesinlikle.

    mesainin kosturgac dakikalari sonlandiginda dvd satan herhangi bir yere dalip icinde kendisinin oldugu herhangi bir film bulmak icin yaklasik 5 dakikam vardi. ne var ki aklima gelen hic bir filmi, hatta ve hatta holy smoke adli soytari film bile stoklarda bulunmuyordu. en sonunda from dusk till dawn'i akil edebildim ve turkce kapagina aldiramayacak bir ruh hali icinde parayi odeyip sinemaya depar attim. oyle ki kapakta harvey keitel'in gerilerde bir yerlerde durdugunu, ve en onde george clooney'nin bulundugunu ancak kendisine imazalamasi icin uzattigim zaman farketmistim. tabii, bu manzarayi goren keitel soran bakislarla bana bakti :

    harvey keitel : what is this?
    speedy : yes, i'm sorry. this is the turkish version of one of your dvd's. i forgot reservoir dogs at home..
    (harvey keitel gulumser ve imzalar)
    harvey keitel'in yanindaki festival gorevlisi : mr. keitel, we gotta go now.. we gotta hurry..
    speedy : it's 30 minutes away but you'll be there in 10 anyway...
    (harvey keitel yine gulumser, hic bir sey soylemez, yuzyilin fiyaskosu olmustur imza toreni, halbuki ne guzel espri idi..)
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap