7 entry daha
  • başarısıyla 2017 yılının belki de en büyük sürprizi olan get out filmindeki oyunculuğuyla en iyi erkek oyuncu dalında oscar ödülüne aday gösterilen aktör.

    özellikle akademi tarafından çoğu zaman gözardı edilen korku türündeki bir film olmasına rağmen, neredeyse bütün film değerlendirme ve ödül organizasyonları tarafından yılın en iyileri arasında gösterilen get out filmindeki oyunu belki çok görkemli ve zorlayıcı değildi ama filmdeki gerilimi her sahnede gözleriyle bize yaşatması bana göre bu adaylığın en önemli sebebi. abartılı bir oyun ve transformatif performans sergilemeden ve sadece rolün gereğini yaparak da böyle bir ödüle aday gösterilmesi bence büyük başarı. elbette bunda son yılların sosyal ve politik trendleri de etkili olmuştur ama ben ödülü değilse bile adaylığı hak ettiğini düşünüyorum.

    ayrıca dünyanın belki de en önemli ve alternatif film eleştirmen birliklerinden olan national society of film critics tarafından da yılın en iyi erkek oyuncusu seçildiğini hatırlatmak isterim.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap