9 entry daha
  • cok guzel bi film olmus bu.. hatta icindeki tum amerikan ordusu, amerikan askeri, amerikan bayragi temali unsurlar dahi, zerre rahatsiz etmiyor izlerken.. oyle guzel, oyle ayarinda sunulmus ki, benzer seyleri her devletten, her milletten biri olarak dahi hissettirebiliyor size.. eh sonunda hepimiz ayni bokun kirmizisiyiz, etiketler ne derse desin..

    steve carell in oyuncuguna bayildim.. 3 basrolun oyunculugu ayri ayri guzeldi evet. ama steve carrel i boyle bir rolde gormek, gercekten bu adam iyi bir aktor dedirtiyor.

    cok gercek, cok hayattan bir film olmus, tum holivudvari ogelerine ragmen.. efsane degil ama, izlemekten pisman olunmayacak bir film kesinlikle..

    filmin sonunda dusundum, aslinda bu filmi keske bize de uyarlasalar.. bir akp li imam, bir ateist ve bir muhafazakar ama dindar olmayan kurt kokenli 3 kisinin oldugu basrollerle.. oyle guzel diyaloglar, oyle sahane sahneler cikar ki, belki dedim, bize ulke olarak, tum farkliliklarimiza ragmen, belki dedim, 10 -15 sene once herkes birbirinden bu kadar nefret etmiyorkenki zamanlari hatirlatirdi bi nebze..

    keza ulkeyi 15 senedir bu kadar kutuplastirip, bolmek icin elinden geleni ardina koymayanin kim oldugunu soylememe gerek yok sanirim.. isi dusunce birlik mesaji verecek kadar da pervasiz hem de.. o kendini biliyor.. sadece o da degil, hepimiz biliyoruz..
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap