7 entry daha
  • ben bu solcu evrimcileri çok iyi tanırım, zamanında tam da evrimle ilgili olan lisans eğitimimi alırken (moleküler biyoloji ve genetik) evrim hakkında bilgi alabilmek için hergele'de kurdukları birkaç evrim'i yayma toplantılarına katıldım.

    toplantılarda evrim şöyle bilimin temelidir, böyle her şeyin merkezindedir diye propaganda üstüne propaganda yapılıyor. evrim'i herkese kabul ettirmeliyiz diye nutuklar atılıyor. evrim kabul edilmeden çağdaş olunmaz tiratları filan of ne biçim bilimsel bir ortam yani.

    söz alıp kulübün başkanına evrimle ilgili bir kaç öğrenmek istediğim konu olduğunu söyleyip 3-4 tane soru yönelttim. oldukça basit sorular. (not: evrim'in iyi bir teori-kurgu olduğunu ve faydalı olduğunu düşünüyorum) bu gerizekalının bana verdiği cevap:

    - ya biz çok fazla evrim teorisini bilmiyoruz, onu biyologlar daha iyi bilir onlara sor. biz sadece evrim teorisinin duyurulması için çalışma yapıyoruz.

    sığır. davar. hergele meydanına çıkıp "ben bir davarım yok mu beni güdecek bir çoban" diye bağırması gereken saf tertemiz bir davar.

    müdürün olaya yaklaşımını beğenmesem bile bu cahil bilim teröristlerini liseye sokmadığı ve o saçma sapan bilimsellikten uzak aptal bildirilerini dağıtmalarına izin vermediği için tebrik ediyorum.

    bir boku bilmiyorsan anlatmaya da kalkmayacaksın. bir boku bilmiyorsan susmayı tercih edeceksin.

    gir anlat desen, endosimbiyoz nedir diye soru sorsan öküz görmüş gibi suratına bakacak adamlar evrim teröristliği yapıyor. kafalar gıcır gıcır yeni verniklenmiş tahta.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap