26 entry daha
  • 1 haftadır kullandığım nefis cihaz..

    yanında kalemini de aldım tabi.. youtube'da eğitim videoları izleyerek amatör çizimler yapıyorum.. bahaneyle güzel bir hobiye de giriş yapmış oldum.. kalem o kadar başarılı ki, sürekli birşeyler çizmek karalamak istiyorsunuz.. çizim programı olarak "sketchbook" ile "medibang paint" uygulamalarını tavsiye ederim..

    diğer taraftan ingilizce notlarımı yavaştan tablete aktarmaya başladım.. kalem ile tablete yazmak oldukça pratik oluyormuş.. not defteri olarak microsoft'un "onenote" uygulamasını kullanıyorum.. aynı uygulamayı masaüstü bilgisayarınıza da kurarsanız, tabletteki notlarınızı aynen bilgisayar ekranında da görebiliyorsunuz..

    ses ve görüntünün aşmış derece kaliteli olduğunu herkes söylemiş zaten, tekrar etmeye gerek yok.. tableti şarjdan çıkarttıktan sonra saatlerce hiç dokunmazsanız batarya aynen %100 olarak kalıyor bu güzel.. kalemin şarj olması 1 saatten kısa sürüyor ve batarya tüketimini de tabletten takip edebiliyorsunuz..

    ayrıca kalemi ikide bir cihaza tanıtmaya gerek yokmuş, belki de eskiden vardı ama artık yok.. bi kere eşleştirdim 1 haftadır kullanıyorum bi daha da gerek olmadı..
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap