• carl gustav jung'un analitik kuramında kişiliğin komponentlerinde bulunan arketiplerden bir tanesiyle aynı ada sahip animasyon kursudur. *

    istanbul yakasında, beşiktaş'ta türkiye'nin en iyi animasyon & vfx kursudur anima okul. bir okuldan fazlasıdır. üniversitelerin çizgi film bölümlerinde alacağınız teknik bilgiler yerine, ilk kurlarında tekniğini de öğretmek üzere ikinci kurlarda peygamber vitesine atacak şekilde işin pratiğini sunar. animschool, animation mentor kalitesinde eğitim alabileceğiniz mecradır. karakter tasarımı, karakter animasyonu, modelleme & render, dinamik figür çizimi, konsept tasarım, 2d karakter tasarımı alanlarında eğitim vermektedir ve bunlarla sınırlı değildir. son olarak programlarına unity ile oyun programlama eğitimi eklemişler, nisan '18 ayağında start alıyor.

    karakter animasyonu eğitimini halen almayı sürdürdüğüm, değil 3d karakterlere dünyaya bakış açımı değiştiren ve türkiye sınırlarında yaşadığı için ve kendisiyle yollarımız kesiştiği için minnettarlık duyduğum sezgin öztürk ve kaliko kedisi maya asla çalışmayı durdurmasınlar; varolsunlar.

    şunu belirtmek lazım, anima istanbul'a taze kan yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. bir ticarethane değil, eğitim yuvasıdır. fiyatları da günümüz türkiye'sine göre hayli uygundur.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap