3 entry daha
  • mesnetsiz, hazırlıksız ve altyapısız bir şekilde çok yüksek ihtimalle birilerine rant sağlansın diye yapılmış rezalet. bizi yöneten badem bıyıklıların hayvan hayatını falan önemsediği yok çünkü adamlar zaten insan hayatını önemsemiyor. baştan aşağı rezil bir şekilde hazırlanan bu düzenleme sokak hayvanlarının hayatını hiçe saydığı gibi evcil hayvanları da hiç sayıyor.

    veterinerlerin acil durumlar için ilaç bulunduramıyor oluşu zaten başlı başına bir saçmalık. geçenlerde bir tane kedimin bir sorunu olduğu ve acil müdahalesi gerekti. acil durum demek her dakikanın önemli olduğu durum demek. bir acil durum esnasında önce veterinere gideceğim ardından reçete yazılacak ve ardından reçetenin onaylanmasını bekleyip ilacı alacağım. saçmalığa bakar mısınız? insanların başına bir durum geldiği zaman acile gittiğiniz zaman böyle saçmalıklarla karşılaşmıyorsunuz. o an için gerekli müdahaleler yapılıyor.

    hayvanın kullandığı aynı ilacı kullanamamak über bir saçmalık zaten. ha keza normal reçetelerimin veteriner tarafından görülmesi ise bu saçmalığa apayarı bir boyut katıyor.

    inanılmaz bir ülkede yaşadığımızın kanıtıdır ayrıca. adamlar bu ülkede yaşayan her canlının hayatını zindan etmeyi kafalarına koymuşlar. mesela 4 kedim var, şimdi her parazit aşısı yaptırmaya gittiğim zaman aşı paraları haricinde bir de muhtemelen kedi başına muayene ücreti ödeyeceğim. kaldı ki bir günden bir güne veterinerime muayene parası ödemedim yıllardır aynı yere gittiğim için. neyse.

    teşekkürler akp.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap