2 entry daha
  • yanlış düşünen erkektir.
    kadınlar önce sevmek ister, adamın paralı olması sonradan gelir. gelmezse de kendi bilir.

    yani; kadınlar paralı erkek diye tutturmuyor. tutturan kadının aşık halini görürseniz farkı anlarsınız ancak. ya da bilemiyorum belki de akıllı kadınlar parayı sever aptal olanları dediğim gibidir...

    ama inanın o paraya önem vermeyen kadınların aşık olduğu adamlar gidip adamı sömüren kadınlara aşık oluyorlar. sanırım kendi değerini belirleme durumu var erkek kafasında. yani bu kadın beni yiyorsa hakettiği içindir. oteli yemiyorsa o değerde değildir diye düşündüklerini düşünüyorum artık.

    acı ama gerçek. o adamı hastalıkta parasizlikta da seven kadın hep arkaya atılıyor. haketmiyorsunuz aşkı sevgiyi değer verilmeyi. köpek olmak istiyorsunuz o muamele hoşunuza gidiyor. bu yüzden ilerleyen yıllarda lezbiyenlik artacak. ınanmiyorsan at fav'a bekle.

    çünkü kadınlar koşulsuz şartsız sevdikleri adamların onları kullanan kadınlara köpek olmasını kaldıramıyor artık. ben de dahil cevremde ki çoğu kadın bu halde. bu sizin eseriniz beyler. saf sevgiyi asla tadamayacaksiniz size hep rol yapılacak. seveni degersizlestirip sevmeyeni kraliçe ilan ettiğiniz için.
156 entry daha
hesabın var mı? giriş yap