3 entry daha
  • defalarca başlayıp bıraktığım simulasyon. bakalım bu kez ne kadar dayanırım.

    daha önce raceroom rfactor ve iracing ile bi kaç denemem oldu steam de alıp iade ettim filan. ama bu sefer kesinlikle girmeliydim bu platforma.

    yukarıda üstadların anlattıklarından sonra ve youtube kanalındaki muhabbetlerden sonra iracing e girelim dedim.

    öncelikle şunu belirteyim gerçekten konsol kafasıyla takılanlara çok zor. hayır oynaması değil başlaması. aga steamden aldık. iracing de account aldık. `:ki önceden iade ettiğim için sanırım eski steam accountum ile üye olmadım` yok anti hilesi bilmemnesi. web arayüzünden bir yarışa girmek cidden büyük mesele.

    bir gün sağı solu kurcaladıktan sonra 2. gün mx-5 ile deneme turu atabildim. tabii parayla pist ve araç almadığım için de oldu biraz.

    sürüşe bir geçtim aga hakikaten şahane. araç lastiklerin üzerinde gidiyor. bütün tepkiler gerçek gibin. bunu bir de lfs de yaşamıştım.

    bu noktada cidden assetto ve project cars dan farklı olduğunu görüyoruz. araç gemi gibi yüzmüyor. saçma bir şekilde tutunup kopmuyor.

    fizik adına birçok şeyi doğru yapmışlar. %90 isabet diyebilirim. tabii mx5 gibi bir aracın düzlükte 205 km hızın üzerine çıkamaması ne kadar gerçekçi bilemiyorum.

    her neyse iracing e gelelim. mx5 üzerinden konuşursam sesler çok iyi. süper gerçekçi değil belki ama hakkaten gaza getiriyor adamı. çok gövdeli bir motor sesi alıyorsun. gaza asılınca allahım sana geliyorum diyorsun.

    edit : bu entry sonrasında ben çok oyun değiştirdim. sıfırdan ps44 ve gran turismo işine bulaştım. arada iracing e yine döndüm. adamlar bir çok şeyi düzeltmişler. sesler daha da iyi olmuş.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap